Меню
Твоята количка

Условия за доставка

Условия на доставка


  • Доставяме вашите поръчки на територията на Република България.
  • Доставките ни се извършват от куриерска фирма ЕКОНТ.
  • При приемане на пратката, клиентът заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера или в офиса на куриерската фирма.
  • Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.00 ч. В събота до 14.00 ч.
  • Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.
  • Срокът за доставка е между 1 и 10 дни, в зависимост от вида, наличността на продукта, работните дни и локацията, до която трябва да се доставят поръчаните стоки. 

Поръчка:

За да може поръчката да бъде обработена и потвърдена е нужно:

- Да предоставите 2 имена и телефон, ако използвате бърза поръчка. 

- Да предоставите 2 имена, телефон, адрес/офис на Еконт, пощенски код, до който да доставим и друга информация, в случай че тя е необходима.

- Заплащането в сайта ни се извършва чрез наложен платеж при получаване на поръчката.

- Поръчката се обработва в рамките на 24 часа от понеделник до петък. При поръчка направена след 14:00 часа, тя обикновено се обработва на следващия работен ден.

- След успешна поръчка ще получите имейл за потвърждение. Също така, наш служител ще се свърже с вас, за да потвърди данните ви и по телефон и за да ви съдейства за запазване на час за монтаж, ако искате да се възползвате и от тази услуга. 


Цени за доставкa:

Цената на доставката се определя от размера и тежестта на пратката, както и от мястото на доставка - дали избирате офис на куриер или точен адрес и се калкулира спрямо цените на куриерска фирма ЕКОНТ. 


С прочитането на тези условия и с използването на електронния ни магазин, вие се съгласявате безусловно с тях. Ако имате някакви други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на: 0899 44 99 98 и 0898 44 99 98.