Куки за тегличи

Покажи:
Сортирай по:

Кука за теглич с четири болта

Универсална кука за теглич с четири отвора до 3500кг.Междуцентрие на отворите 83х56 мм.Вертикален на..

129.00лв.

Кука с осигурител до 3500 BOSAL

Универсална кука BOSAL за теглич с четири отвора до 3500кг.Междуцентрие на отворите 83х56 мм.Вертика..

249.00лв.

Фланец кука Westfalia

Универсална кука за теглич с четири отвора до 2500кг.Междуцентрие на отворите 83х56 мм.Вертикален на..

150.00лв.

Фланец кука за теглич снижена

Универсална кука за теглич с четири отвора до 3500кг.Междуцентрие на отворите 83х56 мм.Вертикален на..

139.00лв.

Фланец кука с два болта ORIS

Универсална дланец кука за теглич с два отвора до 3500кг.Междуцентрие на отворите 90 мм.Ве..

59.00лв.

Фланец кука с двоен захват

Сила на дърпане 3500кг.Вертикален натиск 150кг.Междуцентрово разстояние 90ммБез болтове в комплекта...

299.00лв.
Куки за тегличи

Универсални куки за тегличи за бусове и леки автомобили.

Добре дошли в категорията "Куки за тегличи" на нашия уебсайт! Тук ще откриете голямо разнообразие от висококачествени куки, предназначени да засилят функционалността и удобството на вашия теглич.

Куки за тегличи са незаменим аксесоар, който ви позволява да монтирате различни товари към вашия автомобил. Независимо дали сте любител на караваните, собственик на велосипеди или се нуждаете от допълнително пространство за превоз на багаж, ние предлагаме куки, които отговарят на вашите изисквания.

Нашите куки за тегличи са изработени от здрави и устойчиви материали, които гарантират тяхната надеждност и дълготрайност. Те са проектирани с висока товароносимост, което ги прави подходящи за различни нужди и ситуации.

В нашия каталог ще намерите различни типове куки за тегличи, включително фиксирани и откачаеми модели. Фиксираните куки предоставят постоянна база за закрепване на товара, докато откачаемите ви дават гъвкавост и възможност за бързо и лесно монтиране и демонтиране.

При избора на кука за теглич, винаги се стремим да предоставим ясни спецификации и подробна информация, за да ви помогнем да вземете правилното решение. Нашите продукти отговарят на високите стандарти за безопасност и качество, осигурявайки ви спокойствие и сигурност по време на шофиране и транспортиране на товари.

Изберете категорията "Куки за тегличи" на нашия уебсайт и открийте най-подходящото решение, което отговаря на вашите нужди и предоставя надеждност, удобство и безопасност за вашия автомобил и товарите, които пренасяте.