Меню
Твоята количка

Рекламации и замяна


Понякога онлайн пазаруването е предизвикателство, затова винаги потвърждаваме поръчките по телефон и уточняваме всичко необходимо за поръчката Ви спрямо вашия модел и марка автомобил. Все пак разбираме, че може да желаете да върнете или замените поръчаната от вас стока.  

Нашата ангажираност:
Лесно връщане и замяна: Нашата основна цел е да направим процеса на връщане и замяна на продукти максимално безпроблемен. Ако сте недоволни от закупената стока по някаква причина, можете да я върнете или замените според нашите условия.

Прозрачност:
Стремим се към пълна прозрачност в отношенията ни с нашите клиенти. Всички условия за връщане и замяна, както и процедурите за това, са ясно обяснени на нашия уебсайт.

Бърза обработка:
Разбираме, че времето е ценно. Затова се грижим за бързата и ефикасна обработка на вашите искания за връщане и замяна, като се стремим да ги решим в най-кратки срокове.

Качество на продуктите: 
Ние предлагаме само висококачествени продукти, които са внимателно подбрани и тествани. Все пак, ако срещнете някакви проблеми със закупените стоки, ние сме тук, за да ви помогнем.


Как работи процесът на връщане и замяна:


  • Спрямо законодателството в Република България имате право да върнете продукти в рамките на 14 дни.
  • Свържете се с нас по телефон: Ако искате да върнете или замените продукт, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти на тел: 089944 99 98 или на 0898 44 99 98 като ни информирате за вашите имена, номер на поръчка, вид продукт и стойност.  
  • Изпратете продукта обратно: След получаване на указанията от нашия екип, изпратете стоката обратно при нас.
  • Обработка и решение: Нашите експерти ще проверят състоянието на стоката и ще решат дали да я върнате или заменят. Ще ви информираме за решението в най-кратки срокове.
  • Стойността на доставката за връщането на продукт е за сметка на купувача. 


Връщане на пари или нова стока:
В случай на връщане, ще ви върнем сумата на покупката в сроковете, уговорени в нашите условия. В случай на замяна, ще ви изпратим новата стока възможно най-скоро.
Стойността на доставката за връщането на продукт е за сметка на купувача. 


Благодарим ви, че избрахте да пазарувате от https://teglich-bg.com. Стараем се да осигурим най-доброто обслужване и качество на продуктите. Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас!