Ел.инсталации за тегличи

Покажи:
Сортирай по:

Модулно окабеляване за теглич седем пина

Седем пиново,универсално,модулно окабеляване за леки автомобили и бусове.Подържа следните сигнали:-Г..

100.00лв.

МОДУЛНО ОКАБЕЛЯВАНЕ ЗА ТЕГЛИЧ ТРИНАДЕСЕТ ПИНА

Тринадесет пиново,универсално,модулно окабеляване за леки автомобили и бусове.Подържа следните сигна..

150.00лв.

Седем пиново универсално окабеляване

Седем пиновото универсално окбеляване се инсталира при автомобили на които не се налага монтиране на..

25.00лв.
Ел.инсталации за тегличи

Добре дошли в категорията "Електрически инсталации за тегличи на леки автомобили" на нашия уебсайт! Тук ще откриете широка гама от качествени електрически комплекти и аксесоари, предназначени да осигурят безопасно и правилно функциониране на теглича на вашия лек автомобил.

Електрическата инсталация за теглич е важен компонент, който осигурява правилната връзка между автомобила и товара, който превозвате. Тя позволява работата на осветителните уредби на ремаркето или караваната, сигналите за спирачките и други функции, които са важни за безопасността и законното движение по пътя.

В нашия каталог предлагаме различни типове електрически комплекти за тегличи, които отговарят на специфичните изисквания на леките автомобили. Независимо дали вашият автомобил изисква стандартна 7-пинова или по-новата 13-пинова връзка, ние предлагаме подходящи решения, които ще удовлетворят вашите нужди.

Нашите електрически инсталации за тегличи са проектирани с високо качество и надеждност, за да гарантират безпроблемна работа и дълготрайност. Те се инсталират сигурно и лесно, предлагайки ви пълната функционалност и съответствие със стандартите за безопасност.

При избора на електрическа инсталация за теглич, винаги се стремим да предоставим ясни спецификации и подробна информация, за да ви помогнем да вземете правилното решение. Нашите продукти са съобразени с високите стандарти за качество и се предлагат от водещи производители в индустрията.

Изберете категорията "Електрически инсталации за тегличи на леки автомобили" на нашия уебсайт и открийте най-подходящото решение, което отговаря на вашите нужди и гарантира безопасност и функциона