Меню
Твоята количка

За Нас


Добре дошли в Teglich-bg.com - Вашият доверен партньор за тегличи, авточасти и автоаксесоари в България!

С повече от десетилетие всеотдаен опит в индустрията за тегличи, както и богат избор от висококачествени авточасти и автоаксесоари, Teglich-bg.com е един от най-големите сайтове в тази ниша в България. Нашето пътуване започна преди повече от 10 години, водени от страстта ни към автомобилите и с огромно внимание доставяме първокласни продукти и услуги на нашите клиенти.


Нашия опит:

В Teglich-bg.com ние се гордеем с нашия задълбочен опит в сферата на тегличите и техния монтаж. През годините придобихме безценни познания, усъвършенствахме уменията си и изградихме трайни партньорства в автомобилната индустрия. Нашият екип от професионалисти е добре запознат с тънкостите при избора на най-подходящия теглич за вашия автомобил, вида на окабеляването и неговия монтаж. Гарантираме, че всеки продукт, който предлагаме, отговаря на най-високите стандарти за качество, безопасност и функционалност.


Лидер в онлайн търговията с тегличи в България

Като лидер в областта на електронната търговия с тегличи и автоаксесоари ние постоянно следим променящите се нужди на нашите клиенти и сме посветени на осигуряването на онлайн пазаруване, което е бързо, приятно и лесно. Нашият лесен за използване уебсайт показва разнообразна гама от продукти, което ви позволява да откриете различни опции, да сравнявате функции и да вземате информирани решения, където и да се намирате. 

Нашият екип е на разположение за консултации по телефон всеки работен ден, в периода от 09:00 до 17:00 ч., за да ви помогне в избора на теглич, окабеляване или друг продукт от нашия каталог, така че да сте спокойни, че избраните артикули ще паснат на вашия автомобил със 100% сигурност. 


Осигуряваме професионални инсталации и монтажи в нашия сервиз в с. Граф Игнатиево

Това, което отличава teglich-bg.com от останалите компании, търгуващи с тегличи, е нашият ангажимент да осигурим уникално преживяване за клиентите си, като им предоставим нашите детайлни ни технически познания. Ние не просто предлагаме продукти, а осигуряваме комплексни решения. Нашите сертифицирани експерти са на разположение да изберат най-удачния теглич, спрямо модела и марката на вашия автомобил и спрямо това какво точно ще теглите. Ние предоставяме и професионални монтажни услуги за всеки теглич, който се продава в нашия магазин. Вашето удовлетворение и безопасността на автомобила ви са на първо място за нас! С монтажните ни услуги гарантираме, че избраният от вас теглич е безпроблемно инсталиран за оптимална производителност и спокойствие на пътя.

Независимо дали сте автомобилен ентусиаст или просто се нуждаете от надеждни автомобилни решения, ви приветстваме да разгледате нашата обширна гама с продукти. Присъединете се към стотиците ни доволни клиенти, които ни се доверяват вече над десетилетие.


Благодарим ви, че избрахте Teglich-bg.com - където качеството, опитът и удовлетвореността на клиентите ни водят напред.


Teglich-bg.com е част от „ТРЕЙДПРО ЕООД”. Предлагаме авточасти за всички видове леки автомобили и бусове. Ние от „ТРЕЙДПРО ЕООД” сме доказала перфектното качество на продуктите, с които работим и сме изградила репутация на надежден партнъор. Нашият персонал с радост ще ви насочва и съветва за направата на най-добрият избор. При нас можете да откриете най-доброто качество на най-ниските цени. Предлагаме решение за всеки автомобил и клиент.