Меню
Твоята количка

Тапицерии за кола

Тапицериите за кола са аксесоари, които се използват за покриване на седалките и интериора на автомобила. Те предлагат защита на оригиналната тапицерия, подобряват комфорта и визуалния аспект на автомобила, както и предоставят възможност за персонализация и индивидуалност.

Тапицериите за кола се предлагат в голямо разнообразие от материали, цветове, десени и стилове, което позволява на собствениците на автомобили да изберат тези, които най-добре отговарят на техните предпочитания и нужди. Някои от най-популярните материали за тапицерии включват велур, естествена или изкуствена кожа, текстил и неопрен.

Предимствата на използването на тапицерии за кола включват:

  1. Защита на оригиналната тапицерия: Тапицериите предпазват оригиналната тапицерия от замърсявания, прах, износване и въздействието на слънчевата светлина. Това помага да се запази качеството и стойността на автомобила.

  2. Удобство и комфорт: Тапицериите могат да добавят допълнителен комфорт и поддръжка на седалките, осигурявайки по-добра подкрепа и амортизация по време на шофиране или дълги пътувания.

  3. Персонализация и стил: Тапицериите предлагат възможност за персонализация на интериора на автомобила. С различни цветове, десени и материали, собствениците на автомобили могат да създадат уникален и стилен външен вид на интериора.

  4. Лесно почистване и поддръжка: Тапицериите за кола обикновено са лесни за почистване и поддръжка. Много от тях могат да се перът в пералнята или лесно се почистват със специални препарати за почистване на тапицерии.

Модел: 55095
Модел 55095 - 474 представлява пълен комплект калъфи за седалките на автомобила, които придават на вашия автомобил индивидуален вид и високо ниво на сигурност. Всички калъфи са проектирани с универсално прилягане, което ги прави подходящи за различни модели и марки автомобили. Те са снабдени със стр..
39.00лв.
Модел: 55058
Модел: 55058Универсална тапицерия от 9 частиКалъфите предпазват Вашата тапицерия от износване, прах и замърсяване.Обновяват интериора на автомобила.Изработени от полиестер.Цената посочена в обявата е за 1 комплект...
69.99лв.
Модел: 55060
Модел: 55060Универсална тапицерия от 9 частиКалъфите предпазват Вашата тапицерия от износване, прах и замърсяване.Обновяват интериора на автомобила.Изработени от полиестер.Цената посочена в обявата е за 1 комплект...
69.99лв.
Модел: 55052
Модел: 55052Tекстилна тапицерия 2 части 1 + 1Подходяща за бус 2 предни седалкиЗащитават седалките на вашия автомобил, като запазват оригиналната тапицерия от замърсяване и износване.Десена показаната на снимката е с илюстративен характер...
32.99лв.
Модел: 55062
Модел: 55062 Тапицерия за автомобилни седалки, която се състои от 6 части. Тази тапицерия е практичен начин да предпазите седалките на вашия автомобил от замърсявания. Поставя лесно и бързо.Тапицерията е изработена от полиестер, който е устойчив и лесен за поддръжка материал. Комплектът включва 2 ка..
40.00лв.
Модел: 55042
ТАПИЦЕРИЯ ЗА МПС - 5 МИНИВАН / ШАРАН, ГАЛАКСИ, АЛХАБРАМодел: 55042Тапицерия за миниван: Шаран, Галакси, Алхамбра5 отделни седалкиПротекторите предпазват Вашата тапицерия от износване, прах и замърсяване.Обновяват интериора на автомобилаЛесен монтажЦената посочена в обявата е за 1 комплект..
74.99лв.
Модел: 31061
Моделът 31061-PA291 предлага кожена тапицерия за автомобил, която е създадена с висококачествена еко кожа и пяна. Тези тапицерии не само предпазват седалките от петна и ежедневно износване, но и запазват тяхния оригинален вид. Те са лесни за почистване и монтиране, като са налични в цвят черно/черен..
219.00лв.
Модел: 55084
Моделът 55084-PG36 предлага кожена тапицерия за автомобил, изработена от висококачествена еко кожа и пяна. Тези тапицерии осигуряват защита от петна, ежедневно износване и запазват оригиналния вид на седалките. Лесни са за почистване и поставяне. Предлагат се в цвят черно/червен край и включват 15 ч..
209.00лв.
Модел: 55075
Модел: 55075Защитете своите седалки с Калъфи за кола Otom Premium.Универсални, изработени от висококачествена кожа в комбинация с текстил.Предпазват от петна, ежедневно износване и запазват оригиналния вид на седалките.Ортопедичен дизайн: Увеличете комфорта при шофиране с допълнителен гъбе..
229.99лв.
Показване 1 до 9 от 9 (1 Страници)